Transfer Malacia komt dichterbij, Olympique Lyon verhoogt bod

Tyrell Malacia
Tyrell Malacia Foto: © Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat Tyrell Malacia binnen afzienbare tijd de deur bij Feyenoord achter zich dicht trekt. Het bod dat Lyon op de vleugelverdediger heeft uitgebracht is inmiddels door de Fransen verhoogd.

Technisch directeur Frank Arnesen wil niet al te veel kwijt over de status van de mogelijke transfer. Zeker is echter wel dat Olympique Lyon al een eerste bod deed op Malacia dat onder de tien miljoen euro lag. Lyon verhoogde het bod inmiddels, maar Feyenoord lijkt nog niet geheel tevreden te zijn. Frank Arnesen zit echter met smart te wachten tot de eerste uitgaande transfer een feit is zodat hij met de verdiende miljoenen de markt op kan om de selectie van Arne Slot te versterken.

"Niemand hoeft zich zorgen te maken’’, zegt Arnesen in Het Algemeen Dagblad. "Dat moet je pas doen als het ergens in augustus nog steeds wachten op spelers is. De laatste interlands zijn deze week gespeeld, nu kunnen spelers rustig gaan kijken in de steden van de clubs waar ze eventueel willen tekenen. Ik ken de markt goed, die komt nu echt wel langzaam op gang en ik verwacht dat er de komende weken ook bij ons dingen gaan gebeuren.”

"We hebben voor onze spelers in algemeenheid bedragen in ons hoofd’’, vervolgt Arnesen. "Als het niet genoeg is, doen we het niet. Intern praten we daar uiteraard over. Jongens als Sinisterra, Senesi en Malacia lijken wel toe aan een stap, maar dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Is dat zo, dan staan we de spelers niet in de weg."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand