Toornstra over uitspraak Van Gaal: "Te dramatisch omschreven"

Jens Toornstra is het niet eens met de uitspraak van Louis van Gaal. De bondscoach noemde de Conference League een 'Jut en Jul-competitie', maar Toornstra deelt die mening niet.

Bondscoach Louis van Gaal noemde de Conference League op een persconferentie de 'Jut en Jul-competitie'. Toornstra kan zich niet helemaal vinden in die uitspraken. "Natuurlijk zijn er onbekende tegenstanders, Ik vind ‘Jut en Jul’ alleen iets te dramatisch omschreven. Het zijn de beste clubs uit een bepaald land. We hebben ons er goed doorheen geslagen en staan terecht in de finale."

"We wisten niet zo goed wat we ervan moesten verwachten", gaat Toornstra verder bij Feyenoord TV. "Het deelnemersveld was opgevuld met clubs die we eigenlijk niet eerder hebben gezien, dus dat was wel even wennen. Maar als je ziet welke clubs wij tegen zijn gekomen en hebben moeten verslaan om hier te komen..."

"Teams hebben het niet snel het gevoel dat er echt wat te halen valt tegen ons. Dat hebben we echt zelf bewerkstelligd door de intensiteit en de energie waarmee wedstrijden spelen. Een tegenstander kan eigenlijk echt nooit tot voetballen komen. Dat is een kracht van ons en daaruit is het onoverwinnelijke wel een beetje ontstaan", aldus Toornstra.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand