Toornstra: "Het is ook niet dat het regende aan kansen van ons"

Jens Toornstra was na afloop van de Conference League-finale tegen AS Roma natuurlijk teleurgesteld. De middenvelder hoopt het goede seizoen van de Rotterdammers met een mooie prijs af te sluiten, maar de beker ging naar Rome.

"Ik ben niet boos, ik ben vooral teleurgesteld", zegt Toornstra na afloop voor de camera van Feyenoord TV. "Dit had de kroon op het werk moeten zijn van een mooi seizoen. Dat is hem helaas niet geworden. We hadden de tweede helft, ik denk het eerste half uur van de tweede helft, een aantal goede mogelijkheden. Ik wil het nog geen kansen noemen, maar dan moet je een beetje geluk hebben wat Roma de eerste helft had met die goal. Dat hadden we vandaag niet genoeg."

"Het is ook niet dat het regende aan kansen van ons", gaat Toornstra verder. "Het is dan ook niet dat het extra pijnlijker is. Het is alleen een gegeven. Daar mag je dan trots op zijn in enige zin omdat je toch je eigen spel hebt proberen te spelen. Maar het was niet genoeg vandaag."

Toornstra genoot wel van de ambiance en de sfeer die de Feyenoord-supporters brachten. "Als je ziet ook na de wedstrijd hoe ze toch als een blok achter ons staan. Waarschijnlijk in Rotterdam ook nog. Dat vervult je hart wel met heel veel trots. Alleen momenteel voelt dat nog niet zo, maar dat gaat ongetwijfeld wel komen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand