Tips voor jonge Feyenoord fans om de zomer door te komen

Feyenoord-fans in De Kuip
Feyenoord-fans in De Kuip Foto: © Pro Shots

Het is weer een fantastisch seizoen geweest om met je kinderen van Feyenoord te genieten. De zomer is echter angstvallig stil als het om clubvoetbal gaat. Hoe zorg je ervoor dat je kind als Feyenoord fan deze zomer overleeft? In deze blog vind je wat handige tips die dit probleem voor je oplossen.

Toernooien organiseren

De eerste tip die we je mee willen geven is om een paar toernooien te organiseren. Bedenk zelf wat voor regels en competitieopzet het beste is. Meestal is een toernooi dat meteen met een knock-out fase begint het leukst. Bij een toernooi mag ook zeker geen prijs ontbreken! Denk dan ook aan medailles bestellen of vraag een Feyenoord speler of hij een gesigneerd shirt weg kan geven als hoofdprijs. Zo is iedereen gemotiveerd om elke wedstrijd te winnen.

Oefenwedstrijden en trainingen bijwonen

Wat is er leuker dan je favoriete spelers in actie te zien, zelfs als het seizoen voorbij is? Veel clubs organiseren tijdens de zomerperiode oefenwedstrijden. Dit is de perfecte kans om samen met je kind een kijkje te nemen achter de schermen en de spelers op een meer relaxte manier te zien spelen. Bovendien zijn er vaak openbare trainingen waar fans welkom zijn. Het bijwonen daarvan kan een geweldige manier zijn om je kind dichter bij zijn of haar helden te brengen.

Naar Feyenoord podcasts luisteren

Een andere superleuke manier om die voetbalkriebels te blijven voelen is door samen met je kind naar Feyenoord podcasts te luisteren. Er zijn talloze podcasts die zich richten op alles wat met Feyenoord en voetbal te maken heeft. Het is een fantastische manier om jullie band met voetbal te versterken en tegelijkertijd nieuwe dingen te leren over jullie favoriete club.

Highlights van het vorige seizoen bekijken

Niets brengt de opwindende momenten terug van het afgelopen seizoen zoals het herbekijken van de highlights! Gun jezelf en je kind die heerlijke nostalgie door samen de meest memorabele wedstrijden, doelpunten en reddingen van Feyenoord te herbeleven. Het is niet alleen een perfecte manier om die fijne voetbalsfeer in huis te houden, maar ook om gesprekken te starten over tactieken, spelers prestaties, en wat de toekomst voor de club in petto kan hebben. YouTube en de officiële Feyenoord-website staan vol met clips die jullie beiden zullen laten juichen alsof het allemaal weer live gebeurt.

Naar de fandag gaan

De fandag van Feyenoord is echt dé kans om eens flink in de voetbalsfeer te duiken met je kind. Stel je voor: Samen tussen alle andere fans, de energie voelen, de spelers van dichtbij zien en misschien zelfs wel een handtekening scoren. Het is zo’n dag waarop je echt even onderdeel bent van de grote Feyenoord-familie. Je kunt allerlei leuke activiteiten verwachten, zoals meet & greets met spelers, rondleidingen door de Kuip en allerlei voetbalactiviteiten waar je kind aan mee kan doen.

Lees meer:
0 reacties