Timber straalt bij zien van nieuwe Oranje-tenue: "Nice, fris hoor!"

Quinten Timber arriveerde maandag bij het Nederlands Elftal om zich voor te gaan bereiden op de twee duels die gaan komen in de interlandperiode. Een mooi moment voor de Feyenoorder die hoopt zijn debuut te kunnen gaan maken en stiekem al vooruitblikt op het Europees Kampioenschap dat eraan gaat komen.

Timber vertelt tegenover Ons Oranje hoe hij het allemaal beleeft. "Je droomt zeker van het EK samen met je broer. Het is mijn eerste keer hier nu. Ik moet nog gaan trainen, ik wil m'n best gaan doen om te laten zien dat ik erbij hoor, dat is het belangrijkste. Dan kunnen we m'n droom misschien waarmaken. Ik wil mezelf laten zien en laten zien wat ik in me heb. Dat is voor mij het belangrijkste, en dan mijn debuut maken.

Bij het zien van nieuwe tenue van Oranje wordt hij enthousiast. "Nice, fris hoor. Wel top hè, als je de eerste keer komt en meteen het nieuwe tenue. Ik kan niet wachten om hem te dragen", besluit Timber.

Lees meer:
0 reacties