Timber na huldiging tegen verslaggever: "Dan moet je uitkijken"

Quinten Timber was na afloop van de huldiging dolblij voor de camera van Rijnmond. De Feyenoorder was op Binnenrotte dolblij en tevens onder de indruk van de presentatieskills van zijn trainer Arne Slot. Hier werd Timber door presentator Bart Nolles naar gevraagd. Of hij ooit een trainer had gehad die zo goed kon praten.

Timber reageerde als volgt. "Zo oud ben ik ook nog niet, ik heb nog niet heel veel trainers gehad. Maar hij kan heel goed praten. Dat heb je ook gezien op het podium net denk ik. Zometeen pakt hij jouw rol op, dan moet je uitkijken. Dat gaat ie ook nog goed doen", zegt de middenvelder gekscherend tegen Nolles.

Het was mooi, voor mij de tweede keer nu. Eigenlijk went het nooit. In eerste instantie dacht ik doe even rustig aan, maar Lutsharel pakte me direct beet, toen moest ik wel. Hier was het wat meer podiumachtig dan vorig jaar, dus je kon wat meer springen. Maar vorig jaar was ook fantastisch, vorig jaar waren er wel iets meer mensen. Ik heb van beiden genoten en wat ik al zei, het went eigenlijk nooit. Als team wil je prijzen pakken en we hebben nu de beker gepakt en daar zijn we heel blij mee.

Lees meer:
0 reacties