Timber na gelijkspel: "Ik weet niet precies wat het was vandaag"

Quinten Timber
Quinten Timber Foto: © BSR Agency

Feyenoord heeft donderdagavond dure punten laten liggen op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam. De Rotterdammers speelden met 0-0 gelijk, en het kampioenschap lijkt nu ver weg aangezien PSV eerder deze week wel wist te winnen. Middenvelder Quinten Timber baalt flink van het gelijkspel en probeert uit te leggen wat er misging.

"Ik denk dat we veel te slordig waren", begint Timber bij ESPN. "Ik weet niet precies wat het was vandaag. Ik denk dat we te vaak van zulke wedstrijden hebben gehad en dat irriteert mij het meest. We waren gewoon niet goed genoeg vandaag, terwijl we denk ik wel genoeg kansen hebben gehad. Een team als ons moet gewoon meer kansen creëren en dat hebben we niet gedaan vandaag."

De achterstand op koploper PSV bedraagt nu negen punten, met nog zes duels te gaan. Timber: "Ik denk dat we op dit moment niet bezig moeten zijn met PSV en naar onszelf moeten kijken. We moeten door naar de Klassieker en kritisch kijken naar onszelf. We zijn gebrand, maar wat we vandaag hebben laten zien kan gewoon niet. We moeten ons zondag herpakken voor de Feyenoord-supporters", aldus Quinten Timber.

Lees meer:
0 reacties