Timber en familie zijn trots: "Ik heb hier hard voor gewerkt"

Quinten Timber is erg blij dat hij geselecteerd is voor Oranje. In gesprek met OnsOranje laat hij weten hoe hij het te horen kreeg.

De middenvelder van Feyenoord geeft aan dat hij er zin in heeft. “Ik wil de jongens graag leren kennen. Ik ken er heel veel eigenlijk al. Ik ben vooral heel trots.” Ook vertelt hij wanneer en hoe hij het nieuws hoorde. “Ik was op de club bij Feyenoord. Ik was in de kleedkamer en de trainer had iedereen erbij geroepen. Hij heeft het toen verteld en ik was vooral heel blij. Ik heb er hard voor gewerkt. Ik moest vooral denken aan mijn familie, die ook blij voor me was. Zij waren ook de eersten die ik meteen appte daarna en sta ik hier.”

Wel weet Timber te vertellen wie de mooiste woorden sprak voor hem. “Dat was mijn moeder. Alle eer aan God, natuurlijk is het eerste wat ze zei. Daar gaat het uiteindelijk om. Ook zijn broer Jurriën was erg blij voor hem. “Hij had me heel snel gebeld, helaas was ik al aan het trainen. Daarna heb ik hem teruggebeld. Hij was natuurlijk blij voor me en hij kent het al hier. Dus daar vertelde hij over”, besluit de Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties