Thomas Beelen: "Op dat moment zat mijn hoofd echt even te vol"

Thomas Beelen
Thomas Beelen Foto: © Pro Shots

Thomas Beelen speelt meer in meer in Feyenoord 1. Mede door de blessuregevoeligheid van Gernot Trauner maakt de jongeling die overkwam van PEC Zwolle regelmatig zijn minuten bij de landskampioen. Beelen had eerder echter niet gedacht dat hij het zover zou schoppen, zo laat hij weten tegenover Feyenoord Magazine.

Beelen vertelt eerlijk zijn verhaal: "Toen ik nog wisselspeler was bij PEC Zwolle Onder 21 durfde ik niet hardop te zeggen dat ik in de top van Nederland terecht zou komen. Dat zou belachelijk zijn geweest, maar ik geloofde het wel. Ik denk dat veel mensen te vroeg opgeven. Het klinkt cliché, maar daardoor niet de dingen bereiken waarvan ze dromen", vertelt de 22-jarige Feyenoorder.

Afgelopen zomer schoot Beelen wel even in de stress, vlak voordat hij zijn transfer maakte. Beelden: "Omdat meerdere clubs geïnteresseerd in me waren. Op dat moment zat mijn hoofd echt even te vol. Is de stap naar Feyenoord niet te groot? Moet ik een tussenstap maken? Uiteindelijk heb ik na gesprekken met mijn ouders en zaakwaarnemer met mijn volle verstand voor deze club en trainer gekozen. Hoe realistisch en nuchter ik ook ben, ik droom groot. Ik wil uitgroeien tot een onbetwiste basisspeler in De Kuip. En ik stop niet tot ik dat heb bereikt", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties