Thomas Beelen krijgt kritiek: "Hij ziet eruit als een jeugdspeler"

Thomas Beelen
Thomas Beelen Foto: © Pro Shots

Harry van der Laan valt het op dat Thomas Beelen niet de imposante uitstraling heeft van een verdediger die je verwacht. In FC Rijnmond adviseert Van der Laan de jongeling dan ook om een baard te laten staan.

Gevraagd naar de speler van Feyenoord die de grootste ontwikkeling heeft doorgemaakt afgelopen seizoen zegt Bruins het volgende. "Timber en Hancko. Hancko is nog beter geworden dan vorig jaar, dat denk ik wel. Als je nu ook gaat kijken welke club genoemd worden bij zijn naam, het zijn niet de minsten."

Dennis Kranenburg viel ook een speler op. "Als je het hebt over ontwikkeling, dan vind ik Beelen... Hoe hij zich heeft ontwikkeld. Gekomen van PEC Zwolle en nu basisspeler geworden. Dan word nu gezegd laat die jongen maar staan, hij doet het zo goed." Van der Laan reageert direct: "Hij moet wel een baard laten groeien ofzoiets. Het is zo'n jongetje als je Hancko er naast ziet staan. Hij ziet eruit als een jeugdspeler. Als je het internationaal ook ziet. Daar zie je allemaal van die moordenaars lopen daar achterin en dan komt hij. Het is echt een ventje hè. Ik weet niet hoe het met de baardgroei is, maar ik zou toch een poging wagen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties