Theo Janssen rekent op Feyenoorder: "De bondscoach inschattend..."

Het Nederlands elftal speelt deze maand twee vriendschappelijke wedstrijden ter voorbereiding op het EK in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman moet het in de interlands tegen Schotland en Duitsland stellen zonder Frenkie de Jong. De vraag is wie de middenvelder van FC Barcelona gaat vervangen.

"Wie ik in de basis zou zetten op het middenveld? Ik zou met Veerman spelen op de plek van Frenkie de Jong", vertelt Afellay in NOS Studio Voetbal. "En daarnaast met Tijjani Reijnders. De Jong en Veerman zijn een beetje dezelfde types, dus die kan je één-op-één daar neerzetten. En Reijnders verkeert in bloedvorm bij AC Milan. Die heeft ook geweldige interlands gespeeld."

"Ik zat ook aan dezelfde spelers te denken", reageert tafelgenoot Theo Janssen. "Maar de bondscoach inschattend, denk ik dat hij met Wieffer gaat spelen, als extra verdedigende middenvelder. En daarnaast zal hij een keuze maken tussen Koopmeiners, Reijnders en Veerman. Ik hoop dat Reijnders start, want dat vind ik wel een heel goede speler", aldus Janssen.

Lees meer:
0 reacties