Terugkeer Dessers niet uitgesloten: "Andere financiële mogelijkheden"

Cyriel Dessers
Cyriel Dessers Foto: © Pro Shots

Feyenoord sluit een terugkeer van Cyriel Dessers naar Rotterdam niet uit. Na afloop van vorig seizoen werd er afscheid genomen van de succesvolle spits. Nu echter de financiële middelen zijn toegenomen, door de verkoop van Luis Sinesterra en Tyrell Malacia, behoort een terugkeer van Dessers weer tot de mogelijkheden.

Trainer Arne Slot geeft bij ESPN aan dat hij nog altijd contact met Dessers onderhoudt. "Ja, dat contact is er nog. Het gaat er dan vooral over hoe het met hem is en of er al concreet dingen rondom hem spelen."

Een terugkeer van Dessers is volgens Slot nu ook niet uitgesloten. "Het is geen geheim dat we inmiddels andere financiële mogelijkheden hebben dan we hadden op het moment dat we de keuze rondom hem moesten maken. Wij zijn altijd opzoek naar goede spelers en spelers die zich al hebben bewezen in De Kuip, dat is denk ik een extra voordeel."

Toch gaat er bij Feyenoord nu niet achteloos met geld gesmeten worden, geeft de succesvolle oefenmeester aan. "Over het verdelen van geld over verschillende posities, daar zullen we heel goed en kritisch naar moeten kijken. Want er zijn nu clubs die denken: ‘Feyenoord heeft nu zoveel geld, die kunnen nog veel meer betalen'. Inderdaad hebben we veel meer geld dan twee of drie maanden geleden, maar we hebben ook veel meer posities die we nog moeten versterken dan twee of drie maanden geleden. Daar moeten hopelijk de clubs waarmee we in gesprek gaan ook enige realiteitszin in hebben."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand