Ten Voorde: "Dan kun je ervan uitgaan dat hij naar Feyenoord gaat"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Gijs Smal gaat 'gewoon' de overstap maken van FC Twente naar Feyenoord, zo stelt Leon ten Voorde. Journalist Mikos Gouka bracht vorige week vrijdag naar buiten dat de 26-jarige verdediger volgend seizoen transfervrij naar Rotterdam-Zuid gaat vertrekken.

"Als onze goede vriend en betrouwbare collega Mikos Gouka het brengt, dan kun je ervan uitgaan dat hij naar Feyenoord gaat", zegt Ten Voorde in de AD Voetbalpodcast, die het moment waarop het nieuws naar buiten kwam 'ongelukkig noemt. "FC Twente is natuurlijk nog verwikkeld in een strijd om de derde plaats, als dan nu al bekend wordt dat hij naar Feyenoord gaat, een dag voor de wedstrijd tegen Sparta..."

Ten Voorde verwacht overigens niet dat Smal voor de basis wordt gehaald, gezien het drukke programma voor Feyenoord volgend seizoen met mogelijk acht groepswedstrijden in de Champions League. "Als je op dit moment naar die overgang kijkt, dan kun je je niet aan de indruk onttrekken dat hij gehaald wordt als tweede back."

"Met Smal kom je in de Nederlandse competitie prima weg. Ik kan me niet voorstellen dat Smal gehaald wordt als eerste back, als Hartman weggaat komt er ongetwijfeld een linksback bij", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties