Ten Hag onder de indruk van Feyenoord: "Details zijn bepalend"

Erik ten Hag voor de microfoon van ESPN
Erik ten Hag voor de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag is onder de indruk van Feyenoord. Hij eist dan ook scherpte tegen de Rotterdammers, die in de Eredivisie op hetzelfde puntenaantal staan als de Amsterdammers.

"Feyenoord heeft gewoon een uitstekende selectie met een goede trainer. Ze zitten in een goed proces en wij kijken ernaar uit om met hen de krachten te meten. Het is een heel goed collectief", vertelt de trainer op de persconferentie in aanloop naar de Klassieker. "Op tactisch gebied zijn er dan details die bepalend zijn. Met name het mentale, dat is uiteindelijk de sleutel."

Het stadion blijft zondag leeg. "Het kan een nadeel zijn, maar het kan ook een voordeel zijn. Het gaat erom hoe je als ploeg daar mee omgaat", aldus de trainer, die weet dat de supporters van beide ploegen elkaar niets gunnen. Volgens Ten Hag is er echter geen sprake van haar. "Dat woord, daar hou ik niet van. Ik vind rivaliteit een beter wordt."

Weet Feyenoord zondag te winnen van Ajax? Bij BetCity.nl krijg je dan 4.2x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op Feyenoord en pak 64 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties