'Ten Hag neemt Malacia niet mee: United denkt aan andere back'

Tyrell Malacia
Tyrell Malacia Foto: © Pro Shots

Tyrell Malacia lijkt een transfer naar Manchester United te kunnen vergeten. De back zou er goed opstaan bij Erik ten Hag, maar de Engelse grootmacht richt de pijlen in eerste instantie op VfB Stuttgart-verdediger Borna Sosa.

De vleugelverdediger van de Bundesligaclub moet circa dertig miljoen euro kosten, weet Kicker. Sosa kwam dit seizoen 27 wedstrijden in actie bij Stuttgart, waar hij acht assists en één doelpunt achter zijn naam heeft staan. De verdediger krijgt door zijn aanvallende intenties de voorkeur boven Malacia, die vooral ijzersterk is in zijn tegenstander uitschakelen.

Of Sosa daadwerkelijk naar Old Trafford komt, is nog de vraag. Chelsea zou namelijk ook serieus geïnteresseerd zijn in de vleugelverdediger. Mocht hij voor de Londenaren kiezen, kan Malacia wellicht alsnog in beeld komen bij Manchester United. De verdediger van Feyenoord kan verder rekenen op de interesse van Olympique Lyon.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties