Ten Hag: "Feyenoord heeft uitstekende selectie en goede trainer"

Erik ten Hag voor de microfoon van ESPN
Erik ten Hag voor de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft complimenten voor Feyenoord. Dat de ploeg van Arne Slot draait nog altijd bovenin mee in de Eredivisie. Bij een overwinning stijgen de Rotterdammers zelfs over de Amsterdammers heen.

"Ze hebben een uitstekende selectie, een goede trainer en ze zitten in een mooi proces. We kijken er naar uit om de krachten met ze te meten", vertelt Ten Hag in gesprek met De Telegraaf. "De wil om te winnen en het geloof zijn hun sterkste punten", vindt de oefenmeester. "Dat is, denk ik, ook het grootste verschil met vorig seizoen. Kijk alleen maar naar de punten die ze in de laatste fase van de wedstrijden hebben binnengehaald."

Ten Hag vervolgt: "Ik vond het spel niet eens zo slecht. Maar ik was boos, omdat we niet de discipline opbrachten om de regels na te komen en omdat – als er iets verkeerd ging – het aan wilskracht ontbrak om de problemen op te lossen. Dat lag niet aan één speler, maar aan heel veel spelers. Het was Ajax-onwaardig, want we gaven AZ de goals op een presenteerblaadje. De spelersgroep was zelfkritisch. De spelers zagen dat ze elkaar niet hebben gesteund, waar dat wel moest."

Dankzij Feyenoordpings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 10.00 bij een zege van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax! Zet 5 euro in en pak maar liefst 45 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties