Te Kloese: "Situatie hebben we al een keer eerder meegemaakt"

Dennis Te Kloese
Dennis Te Kloese Foto: © Pro Shots

Dennis te Kloese heeft als algemeen directeur de zaakjes goed voor elkaar met Feyenoord. De ploeg won afgelopen jaar de landstitel, ook dit seizoen gaat het voor de wind. De club heeft veel punten gepakt in de competie, staat op een keurige tweede plek en won afgelopen weekend de TOTO KNVB beker.

Te Kloese is zeer trots, zo laat hij aan ESPN weten voorafgaand aan de huldiging. "Dat went nooit. Ik denk ook dat je van het moment moet genieten. Het is heel bijzonder moet ik zeggen. Om dat met zoveel mensen te kunnen delen is een mooi moment, dat zeker. Het went niet, maar smaakt natuurlijk wel naar meer. Daarbij kan ik me wel een beetje aansluiten bij de woorden van Arne van gisteren. Aan de andere kant, als we de tweede plek volledig kunnen veiligstellen hebben we deelname aan de Champions League met het nieuwe format, dan is dat heel bijzonder voor ons. Ook historisch gezien is het bijzonder om twee keer daaraan mee te mogen doen. Nu met de bekerwinst zijn we erg trots op het seizoen."

De prestaties zorgen er ook voor dat Arne Slot gewild is in Europa. "Ik vind het heel logisch dat hij er zo goed opstaat. Dat is heel bijzonder hoe hij zichzelf gemanifesteerd heeft in de afgelopen jaren en Feyenoord echt een gezicht heeft gegeven. Aan de andere kant hebben we er vorig jaar op ingespeeld door zijn contract te verlengen. Ik moet eerlijk zeggen dat we ervan uitgaan dat hij ook volgend jaar bij ons trainer is." Angst heeft Te Kloes dan ook niet dat er veel tumult zal ontstaan. "Die situatie hebben we al een keertje eerder meegemaakt. Daarop hebben we ingespeeld door zijn contract te verlengen. Iedereen weet ook wel dat daarin geen ruimte is om zomaar weg te gaan. Dus wij zullen ook onze eigen belangen goed verzorgen."

Lees meer:
0 reacties