Te Kloese positief over nieuwe spelers: "Zijn ons aan het oriënteren"

Dennis te Kloese is als algemeen directeur van Feyenoord zeer te spreken over de verrichtingen van Arne Slot, die afgelopen weekend met de Rotterdammers de beker wist binnen te halen. Tegenover Rijnmond is hij dan ook openhartig over de toekomstwensen op het gebied van trainerschap in Rotterdam.

"Het is natuurlijk geen geheim dat hij erg in de gaten loopt. Hij is een fantastische trainer met een bijzondere staat van dienst in Rotterdam, nu al. Hoe we ons geprofileerd hebben, hoe we in de Champions League hebben gespeeld, de manier van voetballen, dat spreekt natuurlijk heel veel clubs aan. Aan de andere kant hebben we vorig jaar natuurlijk bewust zijn contract verlengd, voor een langere periode. Het is ook bekend dat hij niet zomaar weg kan. We hopen dan ook dat Arne in ieder geval volgend jaar gewoon de trainer van Feyenoord is. Dat hoopt iedereen."

Slot zelf heeft nog geen duidelijkheid gegeven. Hij ziet perspectief om te blijven als Feyenoord dure spelers zal aantrekken. Te Kloese: "Ik denk dat we daar zeker over na kunnen denken. Aan de andere kant hebben we een model gecreëerd met slim scouten, goed ontwikkelen en daarna heel veel waarde ontwikkelen. We moeten altijd goed nadenken wat we doen. Maar we hebben zeker ook de mogelijkheid om ons specifiek op een aantal posities te versterken. Daar zijn we ons ook op aan het oriënteren op dit moment", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties