"Te Kloese nam zijn tijd, Priske kijkt naar woning in Rotterdam"

Dennis te Kloese
Dennis te Kloese Foto: © BSR Agency

Dennis te Kloese heeft een opvolger voor Arne Slot gevonden. Brian Priske staat voorlopig aan het roer in Rotterdam.

Marcel van der Kraan weet dat Te Kloese goed heeft gezocht naar de ideale opvolger van Slot. "Te Kloese heeft zijn tijd genomen om een opvolger te vinden voor de vertrokken Slot, maar hij wilde de boel niet overhaasten", zo schrijft hij in De Telegraaf. Feyenoord liet zich daarnaast niet onder druk zetten door Tomas Rosicky, de technisch directeur van Sparta Praag.

Rosicky probeerde het 'onderste uit de kan te halen'. "Maar Feyenoord was niet van plan om een groot deel van de 13 miljoen euro die Liverpool kwijt is aan Slot en zijn assistenten weer over te maken naar Praag", geeft Van der Kraan aan. Te Kloese kon op de achtergrond doorschakelen naar de transfervrije Graham Potter, maar sloot uiteindelijk dus toch een deal met Sparta Praag voor Priske.

"De verwachting is dat Feyenoord de komst van Priske in de komende dagen officieel bekend maakt. De Deen kijkt al naar een woning in Rotterdam en is vol in overleg over de samenstelling van de selectie, waarin hij enkele kopstukken zal kwijtraken", sluit Van der Kraan af.

Lees meer:
0 reacties