Te Kloese bedankt Arne Slot: "We kunnen met trots terugkijken"

Dennis Te Kloese
Dennis Te Kloese Foto: © Pro Shots

Dennis te Kloese heeft vertrouwen in het fundament dat de afgelopen jaren gelegd is bij Feyenoord. De algemeen directeur vindt het vertrek van Arne Slot weliswaar een verlies, maar verwacht niet dat alles nu instort. 

Na drie succesvolle seizoenen is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Feyenoord en Slot. "Als Feyenoord zijnde laat je niet graag een trainer gaan die zoveel voor de club heeft betekend als Arne", vertelt Te Kloese op de clubkanalen. "Tegelijkertijd begrijpen we natuurlijk heel goed dat werken bij een club als Liverpool voor hem een bijzondere en unieke kans is. We kunnen met trots en dankbaarheid terugkijken op de jaren dat Arne onze hoofdtrainer was."

Het vertrek van Slot hing al even in de lucht, dus is het nadenken over een opvolger aan even bezig, verzekert Te Kloese. "Het fundament dat de afgelopen jaren is gebouwd is heel sterk met een groot team van vakmensen, maar de hoofdtrainer is natuurlijk wel een cruciale schakel daarin. Ik heb er vertrouwen in dat we een zeer geschikte kandidaat gaan vinden waardoor Feyenoord kan voortborduren op de recente successen", besluit de algemeen directeur. 

Lees meer:
0 reacties