Taylor juicht voor Feyenoord: "Het is een rare situatie voor ons"

Kenneth Taylor
Kenneth Taylor Foto: © Pro Shots

Feyenoord en NEC treffen elkaar dit weekend in de finale van de KNVB Beker. Voor Ajax een belangrijke wedstrijd omdat bij een winst van de Rotterdammers Europees voetbal dichtbij komt voor Ajax. Dit weekend wonnen de Amsterdammers na een prima tweede helft van FC Twente.

"Na de omzettingen ging het een stuk beter", analyseert Taylor in gesprek met De Telegraaf. "Vorige week was een van de donkerste dagen in mijn leven. We wilden een reactie geven. De eerste helft ging ook niet heel goed. De tweede helft was een stuk beter. Dat is belangrijk."

Taylor krijgt de laatste tijd veel lof vanwege zijn inzet. "Het is een lastige tijd voor iedereen bij Ajax, ook voor ons als spelers", reageerde Taylor. "We kunnen negatief gaan doen, maar dat heeft ook geen zin. Ik probeer positief te zijn en te coachen."

Feyenoord kan ten koste van NEC de KNVB Beker gaan winnen. Daardoor zou Ajax geen play-offs hoeven te spelen. Juichen voor Feyenoord dus: "Dat is wel gek", erkende Taylor. "Het is een rare situatie voor ons. Maar wij hopen gewoon Europees voetbal te gaan halen. Dat is belangrijk voor ons."

Lees meer:
0 reacties