Szymanski legt keuze voor Feyenoord uit: "Dat heeft er mee te maken"

Vrijdagmiddag kwam de officiële bevestiging: Sebastian Szymanski is een Feyenoord-speler. De Poolse middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Dinamo Moskou, waarbij Feyenoord een koopoptie heeft bedongen.

"Het voelt erg goed om hier te zijn en ik ben blij dat ik bij zo’n grote club mag spelen", zegt Szymanski tegen Feyenoord TV. "Het is een hectische dag, maar ik ben erg blij. Ik kan niet wachten om de trainer en de selectie te ontmoeten."

Waarom heeft de Pool voor Feyenoord gekozen? "Ik weet dat er heel veel Poolse mensen Feyenoord-supporter zijn. Dat heeft er zeker mee te maken. Ik weet dat ik mezelf hier kan ontwikkelen. Het is een goede club voor de ontwikkeling van jonge spelers. Deze stap is erg belangrijk voor me, ook in aanloop naar het WK. Het is fijn dat de transfer snel is afgerond."

"Feyenoord heeft z’n best gedaan om mij hier te krijgen en dat geeft me als speler en persoon een goed gevoel. Nogmaals, ik ben ontzettend blij om hier te zijn. Laten we er een speciaal seizoen van maken", aldus Szymanski.

Javairo Dilrosun

Feyenoord wint voor 40 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand