Szymanski kan terug naar Feyenoord na nederlaag tegen Frankrijk

Sebastian Szymanski in duel met Antoine Griezmann
Sebastian Szymanski in duel met Antoine Griezmann Foto: © Pro Shots

Voor Sebastian Szymanski is het WK voorbij. De Feyenoorder mocht in de basis van Polen beginnen tegen Frankrijk, maar ging met zijn ploeg met 3-1 ten onder.

Polen leek in de beginfase een goed antwoord te hebben op de aanvallende impulsen van de Fransen. Polen zette goed en hoog druk, wat zelfs tot enkele mogelijkheden en kansen leidde. Toch was het Frankrijk wat met een voorsprong de rust inging. Olivier Giroud tekende op slag van rust voor de 1-0.

Na rust konden de Polen het tempo van de Fransen steeds minder bijbenen, waardoor Frankrijk via twee treffers van Kylian Mbappé uitliep naar een 3-0 voorsprong. Robert Lewandowski deed in de absolute slotfase nog iets terug vanaf de penaltystip, maar door de 3-1 nederlaag is Polen uitgeschakeld op het WK in Qatar.