Stuivenberg goede assistent voor Sahin? "Naam valt in De Kuip"

Albert Stuivenberg
Albert Stuivenberg Foto: © Pro Shots

Nu de dagen van Arne Slot bij Feyenoord bijna geteld zijn, moet Feyenoord écht aan de bak om een hoofdtrainer te gaan vinden. Over anderhalve maand start de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer en dan moet er een nieuwe naam zijn gepresenteerd.

Een naam die steeds nadrukkelijker naar voren komt is die van Nuri Sahin, assistent van Borussia Dortmund en oud-speler van Feyenoord 1. Aangezien hij nog maar 35 jaar is, ligt het voor de hand dat hij een ervaren man mee moet nemen. Mikos Gouka hierover in het Algemeen Dagblad: "Zo valt in de Kuip de naam van Albert Stuivenberg, de huidige assistent van Mikel Arteta bij Arsenal, als de man die met Sahin zou kunnen samenwerken. Maar of de voormalige hoofd opleidingen van Feyenoord staat te springen om de Premier League te verlaten, is maar zeer de vraag."

"Daar komt ook nog bij dat bij Borussia Dortmund deze weken alle aandacht uitgaat naar de finale van de Champions League tegen Real Madrid. Nu vrolijk even bij Sahin aanschuiven om eens over een transfer te praten, is lastig", beseft Gouka. "Dat plan had Antalyaspor ook. Daar was Sahin in de zomer van 2020 neergestreken als speler. De Turkse club had daar op een gegeven moment slechts acht punten na acht wedstrijden", aldus de journalist. Het gevolg was dat de trainer werd ontslagen en Sahin de boel moest runnen, hetgeen hem goed afging.

Lees meer:
0 reacties