Streuer wijst Feyenoord af: "Het ging ons niet meer om het geld"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Jan Streuer heeft Feyenoord definitief de deur gewezen. De technisch directeur van FC Twente wil Ramiz Zerrouki op de laatste dag van de transferperiode niet meer verkopen.

"Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt één van onze beste spelers nog van de hand te doen", zegt Streuer in gesprek met de Tubantia. "Wat moeten wij dan? Je kunt geen kant meer op en dan zitten wij met een megagroot probleem, terwijl we net op de helft van het seizoen zitten. Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen."

"Ik snap Feyenoord dat ze gedwongen door blessures er een middenvelder bij willen hebben, maar wij hoeven daar niet de dupe van te worden. Dat standpunt van ons begrepen ze ook", aldus Streuer, die wel aangeeft dat Feyenoord een 'serieus bod' heeft neergelegd in Enschede.

"Het ging ons niet meer om het geld", meent Streuer. "Wel over onze geloofwaardigheid richting de club, het team en de supporters. Hoe zou het overkomen als wij dit nog hadden gedaan, terwijl we constant hebben gezegd dat we niet willen verkopen?"

Streuer is niet te spreken over de handelswijze van Feyenoord. "Ik ben er wel teleurgesteld over dat ze tot de laatste dag het hoofd van die jongen op hol hebben gebracht. Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om door te pakken. In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand