Stengs: "Voor Feyenoord is het lang geleden dat dit gebeurde"

Calvin Stengs
Calvin Stengs Foto: © BSR Agency

Calvin Stengs kwam een jaar geleden met hoge verwachtingen naar Feyenoord. Hoewel niet elk duel top was, liet hij zijn waarde zien in de ploeg van Arne Slot.

Een jaar later blikt hij met Hand in Hand terug op zijn prestaties: "Ik ben tevreden over mijn eerste jaar bij Feyenoord. In het begin moest ik even wennen, maar ik denk dat ik goede wedstrijden heb gespeeld dit seizoen. Als ik kijk naar mijn eigen spel, ben ik tevreden,” vertelt Stengs, die acht keer wist te scoren en achttien assists afleverde. “Zijn er nog verbeterpunten? Absoluut. Ik geloof dat ik bij Feyenoord mezelf verder kan ontwikkelen tot een completere voetballer. Nog vaker voor het doel komen is een van de punten waar ik hard aan werk."

Stengs is blij wat hij tot dusver bereikt heeft met de Rotterdammers. "Het is natuurlijk heel mooi dat we nu twee jaar achter elkaar op het hoogste podium spelen. Voor Feyenoord is het lang geleden dat dit gebeurde. En hoewel we het seizoen toch met een tastbare prijs afsluiten, is het jammer dat we aan het begin van de competitie direct wat punten hebben laten liggen. We hebben goede wedstrijden gespeeld, mooi voetbal laten zien, alleen konden we daardoor de titelstrijd niet echt spannend maken. Dat is heel jammer", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties