Stengs vertelt over moment tegen NEC: "Loerde er een beetje op"

Calvin Stengs
Calvin Stengs Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft met 2-3 gewonnen in de uitwedstrijd bij NEC. Calvin Stengs is blij met de zege maar weet ook dat niet alles van een leien dakje ging zondagmiddag.

Tegenover de officiële kanalen van Feyenoord laat de trefzekere aanvaller het volgende weten en kreeg de vraag of hij extra scherp was op de kwaliteiten van NEC. "Tuurlijk, ze hebben de bekerfinale van ons verloren en speelden nog voor plek vijf volgens mij. Dus we konden wat verwachten. Ook met 10 man hebben ze het ons moeilijk gemaakt en wij hebben het ook wel matig gedaan in de tweede helft vind ik zelf. Veel te slordig en te weinig gecreëerd. Terwijl we in de eerste helft de overhand hadden. We kregen niet echt grote kansen, maar ik ben blij dat we met 3-2 hebben gewonnen. 

Over zijn eigen goal zegt hij het volgende. "Misschien was het een typische Stengs-goal. Ik loerde er een beetje op, want ik zag Yankuba de overlap maken. Ik denk dat iedereen verwacht dat ik in de verre hoek zou schieten, omdat ik in de eerste helft de verre hoek koos. Nu ging die door z'n benen en ik ben blij dat ie erin ging", besluit Stengs.

Lees meer:
0 reacties