Stengs onthult: "Ze hadden me in de zomer nog proberen over te halen"

Calvin Stengs juicht
Calvin Stengs juicht Foto: © Pro Shots

Op woensdagavond neemt Royal Antwerp het in de Champions League op tegen Shakhtar Donetsk. Feyenoorder en voormalig Antwerp-speler Calvin Stengs volgt zijn oude team nog steeds. Mede door de aanwezigheid van Owen Wijndal.

"We speelden samen bij Haarlem, trokken dan naar AZ en zaten vervolgens ook samen in de klas", begint Stengs tegenover het Nieuwsblad over Wijndal. "Ik ben blij dat hij zich zo snel heeft aangepast. Hij komt uit een moeilijke periode bij Ajax en dan is het niet makkelijk om meteen weer je niveau te halen, maar het gaat hem al goed af."

Stengs speelde een rol bij de overstap van Wijndal naar België. "Tuurlijk belde hij me toen hij de interesse vernam, maar hij wist van vorig seizoen al dat ik het bij Antwerp enorm naar m’n zin had en het daar meteen vertrouwd voelde. Aangezien Owen naast een goeie speler ook een heel sympathieke en sociale gast is, komt het voor hem ook helemaal goed. Ik wens hem alle succes, maar dat geldt voor de hele ploeg."

"Ik volg het nog, jazeker. Tijdens de interlandbreak trok ik nog met enkele ex-ploegmaats en hun partners een weekendje naar Marbella. Uiteraard hadden ze me in de zomer nog proberen overhalen om te blijven – vooral Jur en Vinnie – maar toen had ik m’n keuze al gemaakt. Ik zit ook nog in een groepschat met die jongens. Tijdens de loting leek het er even zelfs op dat we bij elkaar in de poule gingen zitten, hoe mooi was dat niet geweest?", besluit Stengs.

Lees meer:
0 reacties