Stengs Kreeg ruzie met speler FC Utrecht: "Wat moet je nou, baby?"

Calvin Stengs en Souffian El Karouani
Calvin Stengs en Souffian El Karouani Foto: © Pro Shots

In de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht hebben Souffian El Karouani en Calvin Stengs het regelmatig met elkaar aan de stok gekregen. De twee kregen het verbaal met elkaar aan de stok.

Tegenover ESPN zei Stengs dat hij vond dat El Karouani een gele kaart zou moeten krijgen. "Ik sprak niet eens tegen hem (El Karouani, red.), maar tegen de scheidsrechter. Toen zei hij: 'Wat moet je nou, baby?'" Daarna kon Stengs de verleiding niet weerstaan om wat terug te zeggen. "Toen zei ik tegen hem: 'Weet je nog die wedstrijd bij NEC, toen ik je elke kant op speelde?' Toen werd hij een beetje boos, volgens mij."

Wel is de Feyenoorder blij dat hij weer op het veld staat. Stengs raakte in de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen geblesseerd na een harde overtreding van Marvin Peersman. De aanvaller is blij dat het zo snel gegaan is. “Ik kreeg die tackle en eigenlijk had ik het gevoel dat er iets ernstigs aan de hand was. Daarna ga je testen doen en vervolgens komt daar een uitslag uit. Het bleek dat het goed was en dat ik een soort botkneuzing had opgelopen. Het had anders af kunnen lopen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties