Stengs geniet in Kuip: "Maar zij maken ook wel een paar blunders"

Calvin Stengs
Calvin Stengs Foto: © BSR Agency

Calvin Stengs heeft zondag genoten van De Klassieker in De Kuip. Feyenoord zegevierde met 6-0. Een mooie middag, zo omschrijft Stengs het duel.

"Ik denk dat we er vanaf het begin kort op zaten en intensiteit brachten. Op een gegeven moment was het wachten op de goal. Hoe wij in Volendam speelde zonder diepgang en intensiteit, alsof het makkelijk zou gaan. Dat was vandaag anders en de trainer eiste ook wel een reactie. Ik denk dat het in de groep ook wel leefde", geeft hij aan bij ESPN.

"Ik denk dat ze wilden opbouwen en als wij dan kort erop zaten, daar loeren wij op. Op een gegeven moment maakten zij kleine fouten en ging het wel hard", zag Stengs. Een feestwedstrijd? "Tuurlijk lijkt dat zo. Wij hadden meer in ons hoofd dat we vooral door moesten gaan. Ik denk dat wij vandaag heel goed waren, maar zij maken ook wel een paar blunders."

"Het is een beetje typerend voor ons seizoen dat we het tegen de kleinere ploegen moeilijk hebben gehad. We moeten altijd kritisch blijven, maar vandaag is een mooie dag."

Lees meer:
0 reacties