'Stefan de Vrij staat open voor een terugkeer naar Feyenoord'

Stefan de Vrij namens Internazionale
Stefan de Vrij namens Internazionale Foto: © BSR Agency

Stefan de Vrij speelt al enige tijd in de Serie A en is met Internazionale onlangs landskampioen van Italië geworden. De verdediger zou inmiddels kijken naar een volgende stap in zijn loopbaan en sluit een terugkeer naar Rotterdam niet uit.

Vorig jaar zomer werd De Vrij al gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord, maar destijds verkoos hij een langer verblijf bij Internazionale boven een overstap naar De Kuip. La Gazzetta dello Sport weet echter te melden dat de Nederlands international nu wél open zou staan voor een terugkeer naar Feyenoord.

De 32-jarige De Vrij heeft in het Giuseppe Meazza nog een contract tot medio 2025 en gaat dus zijn laatste contractjaar in Milaan in. De verdediger kon het voorgaande seizoen echter rekenen op de nodige basisplaatsen bij Internazionale, waardoor Feyenoord een transfersom zal moeten betalen voor een eventuele, nieuwe samenwerking met De Vrij.

Volgens de Italiaanse sportkrant zou Feyenoord 'met open armen wachten' op de oud-speler van de club, maar een officieel contact is nog niet gelegd. De Vrij speelde vijf jaar in het eerste elftal van Feyenoord, voordat hij in 2014 vertrok naar Lazio Roma. In 2018 tekende de verdediger voor Internazionale, waar hij tot dusver tot 236 optredens kwam in het shirt van de Nerazzurri.

Lees meer:
0 reacties