Stam: "De ontwikkeling van die spelers verbaast me niet"

Jaap Stam
Jaap Stam Foto: © Pro Shots

Jaap Stam ziet dat Feyenoord dit seizoen erg goed draait. Zo ziet de voormalig trainer van de Rotterdammers spelers zich ontwikkelen en de huidig trainer Arne Slot goede resultaten boeken.

"Feyenoord heeft beseft dat er veranderingen moeten plaatsvinden binnen alle geledingen van de club", begint Stam in gesprek met Voetbal International. "Het resultaat is een hartstikke goed seizoen, met spelers die passen bij de speelwijze die Arne Slot nastreeft. Ik volg dat met interesse."

Stam was zelf ook een periode trainer bij Feyenoord, maar dat bleek niet succesvol. Dat heeft echter geen invloed op zijn gevoel bij de club. "Het is niet zo dat ik nu met zure gedachten naar Feyenoord kijk. Zo zit ik niet in elkaar. Ik vind het jammer dat het destijds niet heeft gewerkt, maar ik gun Feyenoord verder het beste."

Ook volgt hij de spelers met wie hij zelf ook werkte nog op de voet. "De ontwikkeling van spelers als Sinisterra en Kökcü verbaast me niet, dat waren toen al jongens met veel potentie. Geertruida is ook mooi om te zien. Sensesi heeft zich na een periode van kritiek tot vaste waarde ontwikkeld. Dat is mooi voor die jongens en mooi voor Feyenoord", besluit Stam.

Javairo Dilrosun

Feyenoord wint voor 40 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
7 NEC 2 2 3
8 RKC Waalwijk 2 0 2
Bekijk de hele stand