'St. Juste verkiest transfer naar Portugal boven Duitse topclub'

Jeremiah St Juste in duel met Erling Haaland
Jeremiah St Juste in duel met Erling Haaland Foto: © Pro Shots

Jeremiah St. Juste verlaat FSV Mainz 05 deze zomer om een transfer naar Sporting Portugal te maken. Toch had dit zomaar anders kunnen lopen. Volgens De Telegraaf probeerde Bayern München St. Juste op het laatste moment ook vast te leggen.

Maandag meldde Fabrizio Romano al dat de oud-Feyenoorder voor Sporting zou spelen en dat de Portugezen een bedrag van bijna tien miljoen moeten neertellen. De Telegraaf meldt dat er dinsdag een keuring op het programma staat, wanneer deze wordt doorstaan tekent St. Juste voor vier jaar.

De 25-jarige verdediger had zomaar een andere keuze kunnen maken. De laatste dagen zou Bayern München ook nog interesse hebben getoond, maar zij pakten niet door. Hierom besloot St. Juste voor Sporting te kizen. In Lissabon gaat de verdediger Champions League spelen en is een belangrijke rol in het vooruitzicht gesteld.

Ook SC Heerenveen en Feyenoord profiteren van de transfer. In 2019 verkocht Feyenoord hem voor 7,5 miljoen aan Mainz.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand