'St. Juste levert Feyenoord nogmaals geld op na Portugese transfer'

Jeremiah St Juste in actie namens het Duitse FSV Mainz
Jeremiah St Juste in actie namens het Duitse FSV Mainz Foto: © Pro Shots

Jeremiah St. Juste lijkt zo goed als rond te zijn met Sporting Lissabon. De oud-verdediger van Feyenoord gaat de Duitse club FSV Mainz zo'n tien miljoen euro opleveren, dat door bonussen kan oplopen tot twaalf miljoen euro. Een bedrag waar ook de Rotterdammers van mee profiteren.

Feyenoord heeft namelijk recht op een doorverkooppercentage van de verdediger, zo meldt het Algemeen Dagblad. Dit treedt pas in werking als het doorverkoopbedrag hoger ligt dan het aankoopbedrag, maar dat lijkt nu het geval te zijn. Ook SC Heerenveen mag iets bijschrijven. De Friezen hebben namelijk recht op een opleidingsvergoeding van St. Juste.

St. Juste trok dus in 2019 richting Duitsland waar hij zich bij FSV Mainz ontpopte tot één van de sterkhouders van het team. Dit leverde de verdediger in 2021 zelfs een plekje op in de voorselectie naar het EK, maar op het laatste moment viel hij toch nog af. Dit seizoen is St. Juste vooral toeschouwer bij de wedstrijden van FSV Mainz vanwege een langdurige schouderblessure.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand