Sneijder ziet basisklant voor Oranje bij Feyenoord: "Fantastisch"

Met het Europees Voetbal in aantocht moet Ronald Koeman gaan nadenken welke basisspelers hij het liefst gaat opstellen om kans te maken op de titel. Een flinke aderlating is in ieder geval het geblesseerd raken van Frenkie de Jong. De verwachting is dat hij circa vijf weken aan de kant staat, waardoor het EK in gevaar kan komen.

Oud-international Wesley Sneijder is bij Veronica Offside duidelijk in wie De Jong moet vervangen, mocht hij niet op tijd fit zijn. "Een bondscoach wil naar een vast elftal toewerken, dus dan ga je niet wachten op iemand. Dan zal je dus misschien met een andere opstelling aan het toernooi beginnen. Ik ben gecharmeerd van Timber. En hij heeft gisteren (in de bekerfinale van zondag, red.) in de tweede helft weer laten zien waarom. Hij heeft Feyenoord bij de hand genomen, hij was fantastisch in de tweede helft."

In het Algemeen Dagblad liet Van Hanegem al weten de verwachtingen rondom Timber te temperen. "Natuurlijk ging Quinten Timber na rust voorop in de strijd, maar dat mag je ook wel verwachten. Ik vond alle complimenten aan zijn adres een beetje overdreven. Hij gaf alles, maar dat hoort ook."

Lees meer:
0 reacties