Sneijder niet onder de indruk van Feyenoord-speler: "Ben geen fan"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Wim Kieft bespreken de Japanse spits Ayase Ueda. Sneijder en Kieft zijn nog niet overtuigd door zijn spel.

"Moet je voor Ueda een nieuwe spits halen?", vraagt Genee zich af bij Veronica Offside. "Nou, ik ben nooit echt fan geweest van Ueda", reageert Sneijder. "Ik heb het ook nog niet kunnen ontdekken bij hem", vult Kieft aan. "Nou begrijp ik heus wel dat Gimenez de eerste spits was en dat je dan weinig aan spelen toekomt om dat te ontwikkelen", merkt Kieft op. 

"Maar ik vind ook wel dat Arne Slot erg vaak zegt dat Feyenoord als opvolger al een hele goede spits aan bord heeft. Hij heeft hem ook zelf gehaald natuurlijk", zegt Kieft lachend. "Maar dan wil ik alleen wel weten waarom hij zo weinig heeft gespeeld", vraagt hij zich af. 

"Hij mist misschien gewoon wedstrijdritme", voegt Sneijder toe. "Dus het kan ook dat Slot het gevoel heeft dat als die jongen straks wat vaker gaat spelen en hij komt wat meer in een wedstrijdritme, dat hij dan een hele goed spits is. "Maar ik vind het allemaal gewoon nog net niet. Hij heeft mij nog niet kunnen bekoren."

Lees meer:
0 reacties