Sneijder hemelt Feyenoorder flink op: "Koeman is ook fan van hem"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © Orange Pictures

Wesley Sneijder is groot fan van Quinten Timber die binnenkort zijn debuut kan gaan maken voor Oranje. De oud-speler van onder meer Inter Milan en Real Madrid heeft voor een andere speler van Oranje minder mooie woorden over: Joey Veerman.

Sneijder had bij Veronica Offside mooie woorden over de sterkhouder van Feyenoord. "Trouwens, Timber, die speelt elke week zo goed. Poh, die is zich in de basis van Oranje aan het spelen hoor. Het is echt geweldig om naar te kijken. Hij doet het echt fantastisch man. We mogen heel blij zijn dat hij er bij zit. Hij moet met Frenkie de Jong het middenveld gaan vormen."

De oud-international ging nog even door over de middenvelder van Feyenoord. "Hij is echt overal bij. Hij kan ballen veroveren, zoals in Heerenveen zondag, maar is bovenal in zowel verdedigend als aanvallend opzicht nuttig. En steeds fitter. En ik vind dat zijn tekortkoming van vorig seizoen ook is verdwenen: hij gaat steekballen geven en kan nu ook fantastisch schieten." Sneijder denkt dan ook dat Timber belangrijk gaat worden op het EK. "Hij wordt een vaste basisspeler. Timber, Frenkie en dan Tijjani Reijnders op het middenveld, fantastisch. Ik denk te weten dat Koeman ook een fan van hem is."

Van een andere middenvelder, Joey Veerman, is Sneijder geen fan. "Nee, dat begrijp ik niet. Het is niet meer dan een goede voetballer. Hij is toch geen onomstreden Oranje-international? Als je zegt dat hij naar de Europese top moet… Nee. Als Koeman naar Borussia Dortmund – PSV heeft gekeken, heeft hij genoeg van Veerman gezien", besluit Sneijder.

Lees meer:
0 reacties