Smal komende zomer naar Feyenoord? "De deal is wel degelijk rond"

Gijs Smal op de bank bij FC Twente
Gijs Smal op de bank bij FC Twente Foto: © Orange Pictures

Volgens Leon ten Voorde gaat Gijs Smal komende zomer zeker naar Feyenoord. De linksback van FC Twente reageerde vrijdag nog 'verrast' op de geruchten, maar volgens de journalist is 'de deal wel degelijk rond'.

Het contract van Smal loopt af, dus ontvangen de Tukkers geen transfersom voor de verdediger. Geen verrassing, volgens Ten Voorde. "FC Twente en Smal hebben maandenlang onderhandeld, maar een overeenkomst heeft er nooit echt ingezeten", schrijft hij in Tubantia. "Beide partijen hadden liever gehad dat hij in de voorbije zomer was vertrokken. Speler en club wilden graag een transfer."

Een transfer kwam er uiteindelijk mede door een blessure niet van. "Dat hij ondanks die prachtige cijfers niet wegkwam, was een bittere teleurstelling en daar kwam die blessure nog eens bovenop", vervolgt de clubwatcher. FC Twente leek deze winter al voor te sorteren op een vertrek door zich te versterken met Anass Salah-Eddine. De verwachting is dat Smal bij Feyenoord sowieso Marcos López gaat vervangen, die mogelijk vertrekt.

Lees meer:
0 reacties