Smal en Hadj Moussa Feyenoord-waardig? "Moeten PSV kopiëren"

Gijs Smal
Gijs Smal Foto: © Pro Shots

De komst van Gijs Smal moet nog officieel bevestigd worden, maar binnen Feyenoord wordt hij al beschouwd als een speler van de club. Hetzelfde geldt voor Anis Hadj Moussa, hoewel zijn komst nog niet formeel is bevestigd, lijkt dit slechts een kwestie van tijd.

Smal en Hadj Moussa vervangen Marcos López en Alireza Jahanbakhsh bij Feyenoord. López vertrekt na twee jaar als stand-in naar een andere club. Het contract van Jahanbakhsh loopt af en wordt niet verlengd, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. "Met Smal en Hadj Moussa denkt Feyenoord twee spelers in huis te hebben die mogelijk beter zijn, of het in ieder geval kunnen worden, dan de twee van wie de club afscheid gaat nemen", schrijft Martijn Krabbendam bij Voetbal International.

"Arne Slot zegt al weken – en herhaalde dat vorige week bij Rondo op Ziggo – dat Feyenoord kant-en-klare topspelers moet halen, wil de club zich volgend seizoen met PSV kunnen mengen in de titelstrijd", gaat Krabbendam verder. "De aanstaande kampioen kopieerde de regerend kampioen door een trainer te halen met een vergelijkbare visie op voetbal."

"De Eindhovenaren hielpen Peter Bosz door kwaliteitsspelers te halen die passen bij de manier van spelen, zoals Guus Til, Hirving Lozano, Noa Lang, Jerdy Schouten en Malik Tillman", legt hij uit. "Wil Feyenoord in de race blijven, moet het ook spelers halen van dat kaliber. En PSV kopiëren."

Lees meer:
0 reacties