Slot ziet bij Liverpool overeenkomst met Feyenoord: "Vaker gezegd"

Arne Slot vertrok na afgelopen seizoen richting Engeland. Hij is daar sinds kort de hoofdtrainer van Liverpool en hij ging niet allen. Sipke Hulshoff en Head of Performance Ruben Peeters zijn met hem meegereisd naar de voetbalgrootmacht.

Slot vertelt in een interview met Liverpool het volgende hierover: "Wij drieën werken nu drie jaar samen bij Feyenoord en we weten van elkaar hoe we willen werken. Omdat we zo lang samenwerken, denk ik dat we allemaal precies weten wat we willen als het gaat om werkwijze en speelstijl. Ik denk dat dat helpt", aldus Slot op het officiële YouTubekanaal van de Engelse club.

Slot ziet overeenkomsten tussen Feyenoord en Liverpool. "Ik heb al vaker gezegd, er zijn een paar overeenkomsten tussen Feyenoord en Liverpool. Beiden zijn steden liggen langs een rivier, mensen werken in de havens, het is een hardwerkende arbeidersklasse, die altijd achter hun club staan met passie. Bij clubs als Feyenoord en Liverpool betekent de club vaak net iets meer dan ergens anders op de wereld. Dit is wat ik voelde bij Feyenoord en ik verwacht hier op Anfield hetzelfde te voelen."

Lees meer:
0 reacties