Slot wil zondag goede overwinning: "Seizoen volwaardig afsluiten"

Arne Slot tegen FC Twente
Arne Slot tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt in de Eredivisie nergens meer om. De formatie van Arne Slot kan niet meer van de derde plaats worden gestoten door FC Twente, de tegenstander van zondag. Ondanks dat het een wedstrijd is om des keizersbaard ziet Slot het niet als een oefenwedstrijd, dat meldt RTV Rijnmond.

Over iets minder dan twee weken speelt Feyenoord de Conference League Finale tegen AS Roma in Tirana. Volgens de trainer is FC Twente geen goede graadmeter in aanloop naar AS Roma. "Twente speelt al het hele seizoen in een 4-3-3-systeem terwijl Roma met vijf verdedigers speelt. Ik zie dus niet zoveel vergelijkingen voor die laatste wedstrijd. Fysiek is Twente wel erg sterk en kunnen we ons daarmee wel goed voorbereiden."

Voor Slot en zijn spelers is het belangrijk om het seizoen goed af te sluiten. "Je wil de finale zo goed mogelijk ingaan. Het is fijn om met goed spel en overwinningen de finale in te gaan. We hebben woensdag tegen Go Ahead Eagles niet goed gespeeld, maar wel gewonnen. Het is belangrijk dat we zondag ook winnen en het seizoen volwaardig afsluiten in De Kuip", aldus Slot.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand