Slot wil Feyenoorder binnenboord houden: "Altijd plekje vrij"

Arne Slot heeft het liefst dat Robin van Persie in dienst blijft van Feyenoord. SC Heerenveen zou hem mogelijk op het oog hebben als nieuwe hoofdtrainer.

SC Heerenveen-directeur Ferry de Haan heeft met verschillende namen gesproken om Kees van Wonderen op te volgen als hoofdtrainer. Zo werden er gesprekken gevoerd met Maurice Steijn, Rick Kruys en Ruud van Nistelrooij. De club heeft echter ook gesproken met Robin van Persie. Verschillende bronnen hebben dat bevestigd aan Voetbal International.

De oud-spits is momenteel trainer van Feyenoord Onder-18. Hier speelt ook zijn zoon Shaqueel. Arne Slot ziet hem graag in dienst blijven bij de Rotterdammers. "Voor zijn kwaliteiten is er altijd een plekje vrij", liet hij weten op de persconferentie van Feyenoord richting de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard.

Wel geeft hij aan dat het ook aan de afwegingen van Van Persie zelf ligt. "Toen we een assistent-trainer zochten, wilde hij dat niet. Hij is wel betrokken, want hij doet de cursus voor coach in het betaald voetbal. Ik vind het mooi om vanaf de zijkant te zien dat hij zo vroeg na zijn spelerscarrière al duidelijk had wat hij wilde, namelijk hoofdtrainer worden. Zijn fanatisme en gedrevenheid waarmee hij dat doet zijn ook mooi om te zien", besluit de hoofdtrainer van de Rotterdammers.

Lees meer:
0 reacties