Slot vertelt een prachtige anekdote: Mijn zoon had nog één wens"

Arne Slot geniet na afloop van het duel met PEC Zwolle
Arne Slot geniet na afloop van het duel met PEC Zwolle Foto: © Pro Shots

Feyenoord - PEC Zwolle moet voor Arne Slot als een afscheidsduel hebben gevoeld. De trainer van de Feyenoorders gaat vrijwel zeker naar Liverpool en werd luidkeels toegezongen door het publiek van Feyenoord.

Arne Slot gaf na afloop toe dat zijn zoon tijdens het duel tussen de harde kern stond. "Dit verhaal gaat vast de kranten halen. Maar mijn zoon had nog één wens in de drie jaar dat ik hier was. Dat was namelijk dat hij hier tussen de harde kern zou kunnen staan. Ik zag net al de video’s voorbij komen dat hij luidkeels aan het meezingen was. Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was, Maar zijn droom is uitgekomen dat hij op de harde kern een wedstrijd mocht kijken", vertelt hij tijdens de persconferentie.

De oefenmeester genoot zichtbaar en was dolenthousiast, zo vertelt hij ook openhartig. "Er is geen dag geweest dat ik de waardering hier niet gevoeld heb, maar zo extreem als vandaag natuurlijk niet. Dat is heel bijzonder om mee te maken. Het leuke was ook nog dat mijn zoon ertussen stond. Hij had nog één wens in die drie jaar dat hij hier was: tussen de harde kern staan. Ik zag al wat videootjes voorbijkomen dat hij daar luidkeels aan het meezingen was. Misschien zette hij de liedjes wel telkens in. Z’n droom is uitgekomen om tussen de harde kern Feyenoord te bekijken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties