Slot-transfer zorgt voor verdeeldheid: "Ik ben teleurgesteld"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

In Engeland zijn de meningen sterk verdeeld over de aanstaande komst van Arne Slot naar Liverpool. John Obi Mikel is juist razend enthousiast over de trainer van Feyenoord.

Bij beINSports is het sentiment overwegend negatief. "Ben ik enthousiast? Nee. Ben ik verrast? Ja. Ik ben teleurgesteld, eerlijk gezegd. Ik kan geen Nederlandse trainer noemen die geslaagd is in de Premier League. Ik denk dat hij Erik ten Hag is in vermomming", merkt verslaggever Richard Keys op.

Obi Mikel springt echter op de bres voor de Nederlander. "Ik denk dat hij een fantastische manager is. Hij heeft het uitstekend gedaan bij Feyenoord, hij laat zijn team heel goed spelen", aldus de voormalig middenvelder. "Hij speelt het soort voetbal dat de Liverpool-fans graag zien, aanvallend, druk vooruit, veel goals."

Andy Gray is op zijn beurt ook niet overtuigd na de lofzang van Obi Mikel. "Dat is exact de beschrijving die Manchester United-supporters te horen kregen over Erik ten Hag. En hij heeft het niet laten zien", reageert de oud-Everton-spits.

Lees meer:
0 reacties