Slot tevreden over aanwinsten: "Ga met heel goed gevoel naar Arnhem"

Oussama Idrissi tegen Osasuna
Oussama Idrissi tegen Osasuna Foto: © Pro Shots

Feyenoord kan zondag in de wedstrijd tegen Vitesse beschikken over de nieuwelingen Oussama Idrissi, Sebastian Szymanski en Quinten Timber. Ook de gewilde Fredrik Aursnes maakt nog deel uit van de selectie van Arne Slot.

"Zij worden langzaam fitter", zo begint Arne Slot over de nieuwelingen tegen Voetbal International. "Oussama liet al een hele goede indruk achter ook. Maar ook deze jongens hebben concurrentie van anderen. Het is zo dat we een vrij smalle selectie hebben. Er zijn spelers gekomen, maar ook veel weggegaan. Dat is de realiteit. De nieuwe jongens zijn goede spelers, maar het moet nog in elkaar vallen. Of we sterker zijn geworden? Dat moet de komende weken blijken. We hebben een flink gat naar boven te dichten. Dat naar beneden is minder groot. Al met al zijn er wel veel spelers al gewend aan de speelwijze. Ik ben per saldo positief ingesteld. Dus misschien staan we er beter voor."

"Ervaring leert dat resultaten in de voorbereiding niets zeggen", zo vervolgt Slot. "Het zegt negen van de tien keer niets over deze wedstrijd, wat er al gebeurd is. Al kan de voorbereiding op lange termijn een afspiegeling zijn van de wijze waarop het seizoen verloopt. Er is veel veranderd bij ons. Maar het is moeilijk in te schatten waar we staan. Al met al ga ik wel met een heel goed gevoel naar Arnhem.'

Javairo Dilrosun

Feyenoord wint voor 40 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand