Slot te vroeg naar Liverpool? "Ik vind het nog steeds verrassend"

Arne Slot wordt de nieuwe trainer van Liverpool. Robert Maaskant deelt zijn mening over deze volgende stap van de huidige coach van Feyenoord.

"Ik ben waanzinnig trots dat Arne gevraagd is voor Liverpool, één van de grootste clubs ter wereld", begint Maaskant in gesprek bij FC Rijnmond. "Ik vind het alleen wel nog steeds verrassend. Zo is de reactie ook in Engeland trouwens hé op zijn aankomen", legt Maaskant uit.

"Ik had niet verwacht dat een club als Liverpool nu bij hem terecht zou komen", gaat hij verder. "Hij is geen kampioen geworden dit jaar, hij is uitgeschakeld in de Champions League en uitgeschakeld in de Europa League. Er wordt ook echt wel gekeken door clubs naar win je prijzen ja of nee. Nu is de beker dan wel gevallen, maar dat is een wat kleiner iets voor Feyenoord."

"Maar wat hij gedaan heeft bij Feyenoord is waanzinnig knap. Over zijn voetbalvisie is geen enkele twijfel en dat kan hij ook bij Liverpool overbrengen", vindt Maaskant. "Maar zelf had ik inderdaad liever gezien dat hij naar een iets kleinere club in de Premier League was gegaan, want dan groei je naar zo'n hele grote club toe. Maar goed, hij gaat nu die sprong wagen en daar zegt niemand nee tegen."

Lees meer:
0 reacties