Slot over weerzien met Simeone: " Ik maak geen schijn van kans"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

De Champions League-clash tussen Feyenoord en Atlético Madrid is ook een weerzien tussen Arne Slot en Diego Simeone. De oefenmeester van de Rotterdamse kampioen kreeg het een paar jaar geleden aan de stok met de fanatieke Argentijnse coach van de ploeg uit Madrid.

"We hebben een keer tegen elkaar gespeeld, en ik hoop nog heel vaak tegen hem te spelen", vertelt Slot in gesprek met ESPN. "Ik heb toen ook de waardering uitgesproken voor hoe fanatiek hij is in een oefenwedstrijd. Hij interpreteerde de lach die ik op dat moment had verkeerd. Dat zegt veel over hem, dat hij zo snel geïrriteerd en gefrustreerd raakt. Het maakt niet uit wie er voor hem staat. Ik heb totaal niet de illusie dat wij iets tegen elkaar hebben. Ik heb veel respect voor hoe hij al heel veel jaar met Atlético speelt", aldus de hoofdtrainer van de Rotterdammers.

Volgens de trainer zelf vinden de media de 'ruzie' tussen Slot en Simeone interessant. Hans Kraay junior speelt daar gretig op in. "Als het na afloop een één-op-één situatie wordt, zet ik mijn geld op Diego," verklaart de verslaggever. Slot antwoordt: "Ik ben het met je eens, Hans, maar ik heb John De Wolf nog. Als het een één-op-één situatie wordt, heb ik niet het gevoel dat ik kans maak. Ik zag op Prime Video dat Diego bijna drie keer per week krachttraining doet. Hij ziet er erg fit uit. Ik maak geen schijn van kans", lacht de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties