Slot over transfer naar Liverpool: "Ik voel niet de behoefte"

Arne Slot tijdens de persconferentie
Arne Slot tijdens de persconferentie Foto: © Persconferentie Feyenoord

Arne Slot is nog altijd niet gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool. Hij is persoonlijk rond, maar er moeten nog handtekeningen worden gezet. Dat laat hij weten op de persconferentie van vrijdagmiddag.

Slot geeft aan hoe het voelde voor zijn omgeving dat de Engelse pers hier regelmatig is. "Dat maak ik ook weer minder groot dan jullie. Één reportage in Bergentheim die daar een aantal mensen spreekt... Eerlijkheidshalve wil ik het gewoon houden bij hetgeen wat ik leuk vind. Toen ik bij AZ werkzaam was werd werd ik herkend door de echte voetballiefhebber. Nu bij Feyeneoord door elke Nederlander. Het is niet uitgesloten dat dat internationaal ook nog gaat gebeuren. Mijn omgeving zit daar niet op te wachten, maar ik verwacht niet dat ze elke week de bestuurskamer in gaan bij Bergentheim."

Toch is het nog niet rond. Hierover zegt Slot het volgende: "Ik heb al vaker gezegd en het zal een kwestie van dagen zijn. Het is wat meer dan wanneer je met een boodschappenlijst nar de supermarkt gaat. Alles moet uitgewerkt worden en daar zitten nog wat dingetjes aan vast. Die combinatie van factoren maakt het. Het is niet mijn contract, maar het zijn andere dingen. Ik voel niet de behoefte hierover uit te wijken. Dingen moeten uitgewerkt worden en op papier worden gezet. En handtekeningen worden gezet."

Lees meer:
0 reacties