Slot over tegenstander NEC: "Dan wordt het bij hun wat minder"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot beseft dat zondag de laatste uitwedstrijd voor hem op het programma staat als trainer van Feyenoord. Hij vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Liverpool en ging tijdens de persconferentie in op of het hem wat doet dat het einde nabij is.

Slot vertelt openhartig. "Ik ben niet echt iemand die ver vooruitkijkt. Niet iemand die nu al zal denken: over anderhalve week kan je maar zo niet meer deze kant op hoeven. Maar op dat moment dat je afgelopen zondag in in De Kuip staat en de wedstrijd verloopt zoals hij verloopt... Dan heb je dat besefmoment wel. Dat gevoel zal volgende week misschien een beetje toenemen, want dat kan maar zo de laatste keer zijn."

Hij focust zich op andere zaken. "Ik ben zelf bezig met NEC, hoe gaan we spelen. Af en toe wordt je wel iets gevraagd zoals wat was je meest speciale moment. Dan ga je het rijtje voorbij en besef je dat het een geweldige tijd is geweest. Voor wat jullie gezien hebben... Maar wat jullie minder zien is hoe geweldig wij kunnen werken met fantastische mensen en de groep spelers alhier."

Ook over tegenstander NEC heet hij nog wat te zeggen. "Het gekke aan voetbal is, de eerste keer dat we 2-2 speelden tegen ze hadden we meer verdiend om te winnen dan bij de 1-0 winst. Toen waren we veel beter. Het zijn goede spelers en ze hebben een goede trainer. Mede door Carlos Aalbers is er een goede selectie neergezet. Als er een aantal blessures hebben wordt het wat minder en ze hebben een trainer die er al jaren werkt en aantoont dat hij een goed speelplan heeft tegen alle ploegen", besluit Slot.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand