Slot over mogelijk vertrek: "Er moet eerst een keuze op tafel komen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot reageerde eerder deze week bij praatprogramma Rondo op zijn toekomst. En daar kreeg de coach, zoals hij zelf verwachtte, nog heel wat vragen over.

Zo ook op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht. "Zoals ik daar vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar daarvoor ook mee ben omgegaan. Mijn stinkende best doen voor de club waarvoor ik werkzaam ben. Zorgen dat we elke wedstrijd winnen, dat is mijn manier om met alle speculaties om te gaan."

Slot licht zijn situatie daarbij nogmaals toe. "Ten eerste moet er eerst een keuze komen en als er een keuze is, ga je je afwegingen maken. Zoals ik bij Rondo ook vertelde maakte ik een jaar geleden de afweging om bij Feyenoord te blijven, die afweging kan ik misschien, als ik die afweging krijg, ook weer maken. Of ik besluit dat vind ik toch wel heel interessant, en dan ben ik afhankelijk van de directie van Feyenoord, omdat ik geen aflopend contract heb. In tegenstelling tot hoe dat in het verleden wel eens geweest is."

Lees meer:
0 reacties